STEUN ONS

 

GIFTEN

Het Heiligdom leeft enkel en alleen van de vrijgevigheid van de bedevaarders. De onderhouds- en verwarmingskosten zijn hoog. Help ons opdat wij gastvrij kunnen blijven.

 Uw giften zijn welkom op rekening

CBC : 732-6532010-81 – ING : 348-0630500-64

van de ASBL Banneux-La Vierge des Pauvres.
Deze giften zijn niet fiscaal aftrekbaar.

 

De Hospitaliteit verwelkomt elk jaar een groot aantal mensen wier leven getekend wordt door lijden – lichamelijk, geestelijk of in familiale of sociale relaties. De enkele dagen die zij in Banneux doorbrengen helpen hen hun leven weer op te nemen, of ten minste te genieten van enkele ogenblikken van ontspanning, danzij de voorspraak van de Maagd der Armen en de hulp van ontelbare vrijwilligers. Het is ons aller verantwoordelijkheid om de Hospitaliteit te onderhouden en uit te breiden voor diegene die daar de meeste behoefte aan hebben.

Daarom zijn uw giften welkom op rekening

348-0630376-37       van de Hospitalité Banneux N.D. 4141 Banneux – Sprimont

Hier kan een fiscaal attest gevraagd worden voor elke gift vanaf 40 €.

 

WORDT VRIJWILLIGER

Het Heiligdom is voortdurend op zoek naar mensen die vrijwillig willen helpen om het de andere bedevaarders zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Enkele voorbeelden uit de vele noden:

begeleiden van een bedevaart – ijveraar (zoeken van nieuwe en contacteren van bestaande abonnees in uw buurt) voor het tijdschrift – voorbidden van het rozenhoedje – uitdelen van de liedboekjes – permanentie op het informatiebureau (kennis van het Frans of een andere taal is daarbij een goede hulp maar niet noodzakelijk) – hulp in het onderhoud van het Heiligdom (schilderen, poetsen, opruimen,...) – hulp op het secretariaat (klaarmaken van enveloppen voor grote verzendingen,...) – klasseren van het archief en van foto’s – ...

 

U kan hieronder uw mogelijkheden voorstellen en het formulier verzenden. Wij nemen terug contact met u.

 

NAAM    Voornaam:

Straat  Nummer:  

 Postcode                      Gemeente

Telefoon    GSM

e-mail